Høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser

Nybyggeri på Djursland, nær Randers

Murerfirmaet Nn Byg ApS udfører nybyggeri på hele Djursland, samt i Randers området

At bygge noget helt nyt fra bunden kan være en uoverskuelig opgave for mange mennesker, hvilket er grundlaget for at vi er her til at rådgive dig gennem hele processen og udførelsen af dit nybyggeri.

Vi har et tæt samarbejde med hele paletten af entreprenører indenfor nybyggeri og totalentrepriser, som bl.a. inkluderer blikkenslager- og tømrervirksomheder såvel som arkitekter og ingeniører m.m.

Det betyder, at du kun skal rette henvendelse et sted, hvis du har en nybyggeri opgave, der kræver flere fagfolk.

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for at der bliver leveret et godt resultat.

Derfor lægger vi hos Nn Byg stor vægt på en god kommunikation med kunden hele vejen igennem nybyggeri opgaven eller andet murearbejde.

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde som vores håndværkere leverer.

Totaletreprise med nybyggeri

Hos Nn Byg ApS har vi også kompetencerne til at stå for en totalentreprise af dit nybyggeri.

Ved en totalentreprise sørger vi for at administrere alle led i byggeprocessen, så dit nybyggeri bliver lige som du har ønsket det.

 

Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri

​Kontakt os og få en samtale om jeres nybyggeri samt et uforpligtende tilbud på nybyggeri, så skal vi nok guide jer gennem processen fra start til slut. Udover nybyggeri tilbyder vi bl.a. også facaderenovering og renovering af badeværelser

Kontakt os

Firmainfo

  • Murerfirmaet Nn Byg ApS
  • Hvedevænget 9, 8961 Allingåbro
  • CVR: 36974893