Høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser

Renovering af badeværelse

Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem. Derfor er det af stor betydning, at dit badeværelse er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små.

Hvis du overtager en ældre bolig, så oplever de fleste folk på et tidspunkt at drømme om at få badeværelset renoveret.

Dit badeværelse er et rum som du bruger ofte, samtidig med at det er et rum som stort set alle dine gæster kommer til at se på et tidspunkt.

Derfor er det også vigtig for mange folk, at have et badeværelse som både er flot og funktionelt.

Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at badeværelset er let at rengøre og at der er en rar og afslappet stemning.

Vi har mange års erfaring med at lave renovering af badeværelser, så de passer perfekt til vores kunder.

Smag og behag er forskellig, og vi lægger stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi til vores kunder og bruger også meget tid på rådgivning.

Hos Nn Byg ApS er vi er eksperter i renovering af badeværelser. Vores dygtige murer kan renovere dit badeværelse, så du får lige det resultat du ønsker dig.

Nyt badeværelse

Hos Nn Byg Aps har vi også erfaringen til at lave et helt nyt badeværelse til dig, hvis en renovering af badeværelset ikke er nok.

Du kan trygt give ansvaret for dit nye badeværelse til os, da vi har flere års erfaring på området

Derudover har vi alle de samarbejdspartnere, der skal bruges til at få et nyt badeværelse op og stå, såsom VVS-installatører, hvilket betyder at du kun skal tænke på at kontakte os, så klare vi resten.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelser eller nyt badeværelse​

Går du og drømmer om en renovering eller måske et helt ny badeværelse? Så kontakt os i dag på telefon 40 15 23 01 eller via mail nikolaj@nnbyg.dk og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig så som nybyggeri og facaderenovering

Kontakt os

Firmainfo

  • Murerfirmaet Nn Byg ApS
  • Hvedevænget 9, 8961 Allingåbro
  • CVR: 36974893

Privatlivspolitik

Cookiepolitik